L'aplicació permet als veïns/as de Xilxes comunicar al Consistori les incidències detectades en el municipi perquè l'administració els pose ràpida solució

LINEA VERDE

 

L'Ajuntament de Xilxes celebra l'èxit obtingut amb la implantació de Línea Verde, un servei municipal de participació ciutadana que atén les incidències detectades pels veïns/as en el terme. Des de la seua posada en marxa, l'eina digital ha experimentat un creixement exponencial a causa de la ràpida resposta del consistori en la resolució dels problemes comunicats.

 

Des de la posada en marxa d'aquest servei fins ara, les incidències comunicades al Consistori han estat vinculades, per ordre de major detecció, a l'enllumenat, senyals i semàfors, voreres i calçades, fems, neteja viària, trànsit i mobilitat, i parcs i jardins.

 

Com utilitzar aquest servei?

Per a poder utilitzar Línea Verde és necessari descarregar de manera gratuïta la seua APP en Google Play o APP STORE, accedir a www.lineaverdexilxes.es o telefonar al 902 193 768.

 

Una vegada instal·lada l'aplicació, l'usuari/a selecciona el municipi sobre el qual vol comunicar la incidència i tria “Nova Incidència”, a més de triar la tipologia del desperfecte que ha detectat a Xilxes i adjuntar una foto sobre aquest. De manera automàtica, l'APP detecta les coordenades exactes en les quals se situa la incidència i s'inicien els tràmits per a donar-li solució.

 

Entre els serveis que els veïns/as poden trobar en Línea Verde, també està el de consultes mediambientals, l'accés gratuït a guies, catàlegs i informacions sobre ecologia o la recepció de notícies i alertes relatives a l'actualitat de la localitat.