Aquesta setmana es publicarà el llistat de les persones beneficiàries de l'ajuda que el Consistori entrega per primera vegada i que oscil·la entre els 150 i 200 euros per veí/a

 

06.03.23

TRANSPORTE

 

L'Ajuntament de Xilxes ha resolt la concessió de beques per al transport escolar del curs 2022-2023 que tenen com a objectiu impulsar la formació de la població del municipi i facilitar el seu trasllat als centres d'estudis. És la primera vegada que el Consistori realitza una convocatòria de subvenció dirigida al transport sostenible de l'estudiantat. 

 

La comissió de baremació de l'Ajuntament s'ha reunit per a avaluar les peticions a aquesta beca a la qual poden accedir persones empadronades a Xilxes que estiguen cursant estudis oficials, tant universitaris com no universitaris, que no es troben dins de l'oferta educativa existent en el municipi. En aquest sentit, altres criteris de valoració que s'han tingut en compte han sigut la distància entre l'habitatge i el centre, el tipus de titulació i la situació socioeconòmica de cada persona sol·licitant.