8M

 

Els veïns i veïnes de Xilxes s'han congregat en la Plaça d'Espanya per a assistir a la concentració ciutadana que l'Ajuntament del municipi ha convocat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona. L'alcalde del municipi, José Martínez, i la regidora de Serveis Socials, Patro Valls, han llegit un manifest en el qual s'ha reivindicat la necessitat de reduir la bretxa digital entre homes i dones.


“Xilxes és un poble on les dones són presents en tots els àmbits i aspectes, som el pilar fonamental del nostre poble”, ha assenyalat la regidora, qui a més ha expressat que en aquest dia és important recordar que fer visible les desigualtats comença per cadascun i cadascuna. Un missatge que s'ha vist recolzat amb el qual reflectien els cartells del 8M: “No cal anar cap endarrere ni per a donar-se impuls, despega!”.


Després de la lectura del manifest i la intervenció d'una de les joves representants del futur de Xilxes, l'acte ha finalitzat amb l'actuació en directe de María Plazas i Pilar Forner.