Aquest dilluns s'han iniciat les labors de condicionament de les platges del Cirerer i de Les Cases, afectades pel temporal de febrer que va modificar el seu paisatge

 

Amb motiu del compte enrere per a l'inici de Setmana Santa, l'Ajuntament de Xilxes ha iniciat aquest dilluns les labors d'adequació de la seua costa per al gaudi tant de la població del municipi com dels i les visitants que s'esperen per a aquestes dates.

 

Amb l'inici de la setmana, s'han començat els treballs de condicionament de les platges del Cirerer i de Les Cases, afectades pel temporal de febrer, que va modificar el paisatge d'arena i pedra del litoral. D'aquesta manera, fins el divendres un tractor reubicarà les pedres de gran grandària i anivellarà l'arena del litoral perquè per Pasqua visitants i veïns/as troben la costa en el millor estat.

 

Aquesta és la primera acció d'adequació de les platges que es realitzarà enguany des de l'Ajuntament de Xilxes ja que, a la fi de primavera, es tornaran a fer tasques de condicionament de major intensitat per a preparar el municipi de cara a l'època estival en la qual es fa major ús de la zona marítima a causa del gran increment de població i turistes.