Del divendres 7 al diumenge 9 d'abril, la platja del municipi comptarà amb una programació gratuïta per a tota la família

 

L'Ajuntament de Xilxes ha dissenyat per a Setmana Santa una agenda cultural especial en la zona marítima del municipi amb l'objectiu de dinamitzar les jornades festives. La programació, dirigida a totes les edats, està composta per contacontes, actuacions musicals o conferències literàries, entre altres actes.

 

A causa de l'augment de població en el districte marítim durant el període de Pasqua, el Consistori ha preparat una agenda cultural a la platja de Xilxes que es desenvoluparà el 7, 8 i 9 d'abril. El divendres 7 d'abril l'escriptor i divulgador de reconeguda trajectòria literària Juan Francisco Ferrándiz protagonitzarà una conferència literària dins de la campanya “Llegim als pobles” en la qual parlarà, com un dels grans referents de la novel·la històrica en l'actualitat, de la seua obra. La trobada serà a les 18.30 hores en la Biblioplatja.

 

Així, el dissabte 8 d'abril la programació marítima continuarà a les 12.00 en la plaça de l'Armada amb Contaclown i la interpretació de contes màgics per a tota la família. La jornada continuarà a Xilxes platja gràcies a preSanVicent, amb tardeo de Dj Djouza a les 16.30, sopar de pa i porta a les 21.30 i actuació musical en directe de Gustavo Paradis i DJ Kilián Martínez a partir de les 23.30.

 

L'agenda finalitzarà el diumenge 9 d'abril amb l'espectacle “El carruatge de titelles: Sant Jordi i el drac” de la Inestable Companyia de Titelles, que tindrà lloc en la plaça de l'Armada a les 12.00.