Entre els nous exemplars hi ha novetats literàries dirigides a públic de totes les edats

 

NOUS EXEMPLARS BIBLIOTECA XILXESL’Ajuntament de Xilxes ha adquirit i incorporat al fons de la Biblioteca Municipal 52 llibres nous amb la finalitat d’actualitzar el catàleg literari i oferir als veïns i veïnes de la localitat un ampli ventall d’oportunitats bibliogràfiques, així com incentivar l’interés per la lectura. 

 

Durant el mes d’abril s’han sumat a la col·lecció tant novetats editorials com llibres d’altres anys de temàtica diversa i per a tots els públics. En concret, els nous títols fan referència a literatura infantil i juvenil, poesia, divulgació i novel·les de terror, intriga, història o d’aventures.  Entre les 52 noves obres es troben “El rayo que no cesa” de Miguel Hernández, “El Lazarillo contado a los niños” de Rosa Navarro, “Llegendes del Sol i la Lluna” de Carles Cano o “Mil ramos de flores no son suficientes” de Luis Aleixandre. 

 

Els nous títols ja estan incorporats al catàleg i disponibles per als lectors i lectores de la localitat. Així mateix, només es pot accedir a la Biblioteca Municipal de Xilxes per a préstecs i devolucions tal com marquen les restriccions per a la contenció del virus de la COVID-19. L’horari d’obertura és de 15:30h a 20h de dilluns a divendres. 

 

Aquestes noves adquisicions han suposat una inversió de 1.328 € del pressupost municipal. A més a més, des del consistori es continua treballant per augmentar el catàleg de novetats editorials de la Biblioteca Municipal de Xilxes a través de la sol·licitud d’una subvenció a la Generalitat Valenciana per a la compra de més exemplars.