L'Ajuntament convida a la ciutadania a contribuir en la iniciativa

Concejal Xilxes

 

L'Ajuntament de Xilxes ha comptabilitzat un total de 804 notificacions fins al moment a través del servei Línia Verda, una iniciativa impulsada pel consistori per a notificar i resoldre de manera eficaç qualsevol tipus d'incidència en el municipi. Així mateix, des de la posada en funcionament del servei s'ha observat un increment de la participació ciutadana mitjançant aquesta eina. 

 

Els avisos més freqüents són els referits a “Enllumenat”, seguit de “Fems”, “Senyals i Semàfors”, “Voreres i Calçades”, “Neteja Viària” i “Trànsit i Mobilitat”. Gràcies a la implicació directa dels veïns i veïnes, el consistori ha pogut aportar una solució en la major brevetat possible. A més, ha tingut coneixement d'unes certes necessitats de les quals no tenia constància abans de disposar d'aquest servei. 

 

Per a poder sumar-se a la iniciativa és necessari procedir a la descàrrega gratuïta de l'APP Línia Verda, a través de Google *Play o App Store en funció del dispositiu mòbil (Android/*iOS). L'usuari ha de seleccionar el municipi sobre el qual vol comunicar la incidència i en menys de 24 hores obtindrà una resposta. A més, també es pot accedir a través de la web www.lineaverdexilxes.es. 

 

Aquesta iniciativa ha aconseguit crear un canal directe de comunicació entre el propi consistori i els veïns, aconseguint d'aquesta manera mantindre'ls informats en temps real de qualsevol qüestió (corts d'aigua, urgències etc). I, així mateix, permet fer consultes mediambientals.