La sessió també ha donat llum verda al nou Pla Local de Residus 

Ayuntamiento Xilxes

 

El Ple de l'Ajuntament de Xilxes ha aprovat l'establiment del servei públic local de piscina, un projecte demandat pels veïns i veïnes de la localitat que forma part del paquet de millores urbanístiques que l'equip de govern té previst desenvolupar. De fet, les noves instal·lacions de la piscina se situaràn a la Ciutat Esportiva del Alter i disposen d'una partida econòmica de 502.000 € en el pressupost d'enguany. 

 

La sessió també ha donat llum verda al Pla Local de Residus, que recull els objectius de rendiment per a aconseguir una millora de la recollida selectiva, així com les accions per a aconseguir-los fins a l'any 2026. 

 

D'altra banda, la convocatòria ha acordat la revisió del cost del servei de proveïment d'aigua i clavegueram, a més d'altres assumptes com l'aprovació de les baixes presentades pel servei de recaptació de la Diputació Provincial del quart trimestre de 2021 i l'acceptació dels comptes de recaptació del mateix any presentades pel servei provincial.

 

“Estem a un pas més de poder complir amb la demanda de la ciutadania i construir la piscina municipal que necessita. A més, hem aprovat un Pla Local de Residus amb el propòsit d'aconseguir un model de reciclatge molt més sostenible per a la localitat”, ha declarat José Martínez, alcalde de Xilxes.