Les instal·lacions del pati escolar CEIP Lluís Vives estaran obertes de divendres a diumenge de 17 a 20:30 h a partir del 25 de març

 

Pati Obert 2022

 

L'Ajuntament de Xilxes ha posat en marxa el nou programa del “Pati Obert” que donarà inici el pròxim 25 de març amb la finalitat d'afavorir la convivència entre l’alumnat de diferents edats. D'aquesta manera, podran fer ús de les instal·lacions del col·legi CEIP Lluís Vives tots els caps de setmana, de divendres a diumenge, en horari de 17.00 a 20.30 h, concretament de la zona exterior del pati per a garantir una major seguretat amb les mesures sanitàries enfront de la Covid.


El recinte podrà ser gaudit per joves de 8 fins a 17 anys durant els horaris establits. Aquest programa de coeducació es reprén en el municipi després d'un llarg període d'espera a causa de la crisi sanitària, per això comptarà amb la presència d'un conserge, figura que actua com a mediador i supervisor de les instal·lacions.

 

A més, a partir d'aquest dissabte 26 de març també romandrà oberta la Biblioteca Municipal de 9 a 14 h tots els dies de la setmana i de 15:30 a 20 h de dilluns a divendres.