La programació de l'esdeveniment compta amb actuacions en viu, degustacions gastronòmiques i exposicions vintage, entre altres activitats

festival

 

L'Ajuntament de Xilxes ha anunciat la celebració del Mediterrani Motor Festival del 22 al 24 de juliol a la platja, un concepte innovador i dinàmic que combina gastronomia, música i cultura, tot en un únic espai amb instal·lacions i ambientació adaptades a l'entorn. 

 

La programació de l'esdeveniment compta amb múltiples serveis i activitats com a actuacions en viu, música i balls urbans; degustacions gastronòmiques en la zona de Food Truck’s i begudes; tardeos en la zona VIP i exposicions vintage i altres llocs culturals de pintura, artesania i fotografia. A més, s'habilitarà una zona infantil per a la realització d'activitats d'oci i esport enfocades a l'entreteniment dels més xicotets. 

 

D'aquesta manera, el consistori pretén ampliar la seua oferta turística i oferir noves opcions d'oci al públic local i visitant capaços de generar beneficis en l'economia local. A més, amb la finalitat de mantindre l'espai natural de celebració en condicions òptimes s'incidirà en la prestació d'un servei de neteja constant i en les mesures de seguretat pròpies d'aquesta mena de festivals.