L'esdeveniment musical, cultural i gastronòmic, tindrà lloc del 22 al 24 de juliol

XILX FEST

 

L'Ajuntament de Xilxes ha visitat la zona pròxima al Camí Serratelles, on se celebrarà el Mediterraneo Motor Festival, un concepte innovador i dinàmic que combina música, cultura i gastronomia en un sol espai. L'alcalde, José Martínez, acompanyat per altres membres de l'equip de govern, s'ha reunit amb l'arquitecte i l'enginyer municipals, els caps de la Policia Local i Brigada Municipal i amb l'organització del festival per a comprovar les condicions del terreny on estarà situat, a més de concretar el perímetre.

 

Així mateix, amb l'objectiu de posar en valor el comerç i economia locals, es reuniran amb l'Associació de Comerciants per a oferir-los la possibilitat de muntar llocs de venda dins del recinte, així com amb els tallers mecànics del municipi, perquè puguen prestar el seu servei als assistents, davant qualsevol imprevist que puga sorgir.

 

La programació del festival, que s'estendrà des del 22 al 24 de juliol, compta amb múltiples serveis i activitats com a actuacions en viu, música i balls urbans; degustacions gastronòmiques en la zona de Food Truck’s i begudes; tardeos en la zona VIP i exposicions vintage i altres llocs culturals de pintura, artesania i fotografia. A més, s'habilitarà una zona infantil per a la realització d'activitats d'oci i esport enfocades l'entreteniment dels més xicotets. 

 

Amb la finalitat de mantindre l'espai natural de celebració en condicions òptimes s'incidirà en la prestació d'un servei de neteja constant i en les mesures de seguretat pròpies d'aquesta mena de festivals.