La sessió també ha acordat la sol·licitud d'adhesió del municipi a la Mancomunitat Plana Espadà

AJUNTAMENT XILXES

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en el ple corresponent al mes de maig les bases reguladores referides a les subvencions municipals destinades a les associacions esportives locals per a aquest any 2022. En aquest sentit, el consistori convocarà en breu aquestes ajudes, que contemplen una partida pressupostària de 25.000 € amb la finalitat de dinamitzar i promoure l'activitat esportiva d'aquestes entitats.

 

Així mateix, la sessió també ha acordat la sol·licitud d'adhesió del municipi a la Mancomunitat Plana Espadà perquè la població puga acollir-se a la prestació en matèria de serveis socials d'atenció primària.

 

Finalment, s'ha donat llum verda a una proposta per a modificar la Llei de Residus i Sòls Contaminats, motivada pels efectes d'aquesta per a la crema de residus agrícoles. Concretament, el document insta el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic a tornar a la situació prèvia pel que respecta a la crema de subproductes vegetals generats en l'entorn agrari o silvícola, a més de reclamar el treball coordinat amb el sector agrari, entre altres qüestions.

 

“Les associacions esportives del municipi desenvolupen un treball important durant l'any, per la qual cosa des de l'Ajuntament volem continuar donant suport a aquesta labor de promoció de l'esport en benefici de tots i totes“, ha manifestat l'alcalde de la localitat, José Martínez.