El campus comptarà amb 100 xiquets i xiquetes que gaudiran d'activitats lúdiques i educatives del 22 de juny al 31 d'agost

ESCUELA VERANO

 

L'Ajuntament de Xilxes iniciarà l'Escola d'Estiu en el nucli marítim el pròxim 22 de juny fins al 31 d'agost amb el total de les places cobertes, sent un total de 100 els alumnes i alumnes inscrits. Aquest servei té com a objectiu la conciliació familiar i l'ensenyament de valors a través d'activitats educatives i lúdiques. 

 

L'horari de l'escola serà de 9.30h a 13h i es desenvoluparan tant activitats formatives de repàs de les matèries, incloent idiomes i esport, com a excursions i propostes de caràcter educatiu i lúdic. Al voltant de set mestres i monitors d'oci i temps lliure vetlaran per la cura dels xiquets i xiquetes d'entre 3 i 11 anys. 

 

El recinte on es durà a terme aquest servei compta amb totes les garanties de seguretat i comoditats, ja que es tracta d'un local barrat i situat a uns pocs metres de la platja. A més, els residents del municipi compten amb transport de bus escolar gratuït.