L'esdeveniment, que enguany ha experimentat un elevat nombre de sol·licituds de participació, inclou 10 presentacions literàries i tallers

Fira del Llibre 01

 

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà aquest cap de setmana la Fira del Llibre amb una àmplia programació, esdeveniment que enguany ha experimentat un elevat nombre de sol·licituds de participació i que finalment inclou un total de 10 presentacions literàries i tallers per a tots els públics en les dues jornades del 6 i 7 d'agost.

 

La fira arrancarà a les 18.30 hores a la Plaça l'Armada amb la presentació del títol “Pompón me enseña las emociones”, de l'autora Marta Roso, i oferirà diferents propostes fins a les 22.30 hores. Així mateix, el públic podrà conèixer obres de diferents gèneres i temàtiques com “El cielo sobre Canfranc”, “Yogaventuras”, “Despertar en Soria”, “Bicho bola”, “Ejercicios para mejorar la memoria”, “Educar per al col.lapse”, “Contes de la ciutat adormida”, “Nuestras confesiones en la madrugada” o “101 crímenes de Valencia”.

 

A més, s'oferirà un taller de ioga infantil i diversos autors com Victoria Peset, Julio García Robles, Rosabel Peñarroja, Amelia Díaz, María Luisa Benedicto i Susana Granell signaran els seus llibres al públic.

 

La iniciativa pretén oferir espais culturals a veïns i visitants, així com donar suport a l'activitat literària promocionant els hàbits de lectura.