L'Ajuntament renovarà l'enllumenat del camp de futbol i reformarà les voreres de la Plaça Generalitat Valenciana i el ‘Local Amas de Casa’

PLENO

 

L'Ajuntament de Xilxes ha celebrat el ple ordinari del mes d'agost amb l'aprovació de la modificació de crèdit per a dur a terme diferents millores en el municipi, com la renovació de l'enllumenat del camp de futbol o les reformes de les voreres de la Plaça Generalitat Valenciana i el Local Mestresses de casa. Així mateix, la sessió ha donat llum verda al programa de Festes del Crist de la Jonquera, que se celebraran del 14 al 25 de setembre.

 

El consistori ha alliberat el pressupost que es va destinar a principis d'enguany per a la construcció de columbaris del cementeri per motius de terminis amb l'objectiu d'invertir en altres necessitats més urgents. D'aquesta manera, els diners d'aqueixa actuació s'emprarà en millores com la renovació del material d'enllumenat del camp de futbol, que es troba en estat deficient, on s'instal·larà en el seu lloc un sistema de baix consum, però que aportació una major il·luminació.

 

D'altra banda, també es durà a terme la reforma de les voreres de la Plaça Generalitat Valenciana a fi d'augmentar la seua accessibilitat, especialment per a usuaris amb mobilitat reduïda. I, finalment, una part d'aqueix romanent anirà destinada a la reforma sol·licitada per l'Associació Mestresses de casa de Xilxes.

 

“Davant la impossibilitat d'adjudicar i executar la inversió dels columbaris, hem decidit destinar aqueixos crèdits extraordinaris a altres assumptes necessaris per al municipi, per a així no desaprofitar el romanent resultant de la bona gestió de l'exercici anterior”, ha afegit José Martínez, alcalde de Xilxes.