El projecte està subvencionat per LABORA per valor de 251.354,40 € i les persones interessades poden presentar documentació o inscriure's fins al pròxim 20 de setembre

jardinería 2
L'Ajuntament de Xilxes ha obert la convocatòria per a conformar el personal directiu i docent necessari per al desenvolupament del Taller d'Ocupació de Jardineria Xilxes Castelló Sud, projecte subvencionat per LABORA per valor de 251.354,40 € que proporcionarà formació específica amb l'objectiu de generar ocupació en el territori. Així mateix, aquelles persones que vulguen incorporar-se com a alumnes també poden inscriure's.

 

Els llocs de treball sol·licitats són de director/a i docent d'especialitat agrària, de manera que els aspirants poden consultar les bases de la convocatòria en el web municipal www.xilxes.es accedint al tauler d'anuncis de la seu electrònica.

 

Les sol·licituds han de presentar-se entre el 13 i el 20 de setembre seguint amb les indicacions establides. A més, durant aquestes mateixes dates l'alumnat interessat haurà de dirigir-se al centre LABORA-SERVEF de la Vall d'Uixó per a inscriure's en la corresponent especialitat.