L'empresa adjudicatària ha rebut la màquina encarregada de l'elaboració dels fonaments marítims que serveixen de base per al mirador

PASARELA OBRAS

 

Les labors de rehabilitació de la passarel·la de Xilxes continuen amb l'inici de la construcció dels pilotes aquesta setmana. L'empresa ESTUDIS ASSESSORIA I OBRES, S.L, adjudicatària del contracte per a l'execució de les obres, ha posat en marxa aquest dimarts la màquina que elabora els fonaments marítims que serveixen de base per a la passarel·la pantalà.

 

Després del sanejament de les impureses en les llindes de la infraestructura marítima durant gener i febrer, les obres reprenen al març l'alçament dels pilotes de formigó. L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha explicat que una vegada finalitzada la base, s'iniciarà la instal·lació de la part superior del mirador, una infraestructura amb gran reclam turístic. El primer edil ha assenyalat que “les obres estan agafant bon ritme i cada vegada queda menys per a veure la passarel·la finalitzada”.

 

Cal recordar que el Consistori va tancar a l'abril de 2019 la passarel·la pantalà degut a la perillositat que suposava el seu ús per a la població. Des de llavors, l'equip de govern ha estudiat diverses opcions, fins a triar el projecte de rehabilitació que està a punt de culminar.